Lokakuun loistavat & Marraskuun maltilliset

LOKAKUUN LOISTAVAT

 • Heti lokakuun alkuun juhlittiin alakerrassa puoliskoni veljenpojan ja veljentytön synttäreitä, yhtä juhlaa koko viikonloppu.

 • Omat kolmekymppiset jäi nyt melkein kokonaan juhlimatta, mutta sain sentään postia synttäreiden kunniaksi! Mary Kay tukkutilaukseni tuli ja samaten se Young Livingin paketti jonka tilasin itselleni isin ja äidin synttärilahjarahalla, lähetin heti perheen whatsappiin kuvan yöpöytääni somistavasta Haven diffuuserista, kiittäen lahjasta. 

 • Haettiin synttäreideni kunniaksi ruokaa kotiin kiinalaisen ravintolan puffasta, koska yllätys, meillä oltiin kipeänä, ei voitu mennä syömään kuten meillä on ollut tapana. 

 • Aivan täytenä yllätyksenä löysin opehuoneen pöydältä kuvapinon omalla kuvallani! Koulukuvat saapuivat henkilökunnalle - sain omat TARRAKUVAT! Paras työpaikkaetu ikinä! :D tarrakuvien lisäksi oli koko opetushenkilöstön ryhmäkuva sekä meidän koulunkäynninohjaajien ryhmäkuva ja vielä arkillinen paperikuvia. Nyt tuli päivitettyä puoliskoni puhelimen takakannesta mun 9.luokan koulukuva pikkusen tuoreempaan, varsinkin kun se 9.luokan kuva taitaa pyöriä jossain auton lattialla jos ei ole vielä roskiin päätynyt.

 • Uskalsin vihdoin viedä opehuoneeseen yhteiseen käyttöön Mary Kay Satin Hands Setin ja kuvaston! Tosin kun vihdoin sain myös ohjelapun tehtyä, oli jo torstai-iltapäivä, ennen syyslomaa. Mutta rohkaisin itseni ja vein setin syyslomaksi keittiön henkilökunnalle.

 • Sain testata ekaa kertaa upouutta korttimaksu päätettäni! Tarkoitus onkin saada se töihin äitiysloman aikana.... 

 • Olin siis syyslomaviikon töissä ja pojat olivat päiväkodissa, joten Nuppu oli ainoa joka oikeasti oli lomalla. Otettiin kuitenkin syysloman alkuun pieni irtiotto arjesta. Otin ylityötunnit takaisin perjantaina ja lähdin vähän aikaisemmin töistä pakkaamaan ja hakemaan poikia ja suuntasimme siitä suoraan Jyväskylään! 

  • Juhlistettiin meidän kolmekymppisiä yöpymällä kahdestaan Laajavuoressa. Harkittiin keilaamista ja leffaan lähtöä, mutta päätettiin kuitenkin käydä kylpylässä heti kahdestaan, sen jälkeen syömään ja nukkumaan ja hotelliaamiainen ai että. 

  • Lapset siis olivat yötä mummun ja vaarin luona ja lauantaina mentiin sitten koko porukalla yhdessä uimaan. Hauskempaahan kylpylässä on lasten kanssa touhutessa, mutta kyllä teki hyvää myös ihan vaan rentoutua kahdestaan. Yövyttiin vielä toinen yö kaikki mummun ja vaarin luona ja sunnuntaina lähdettiin kotiin.


 • Rakenne ultra sattui myös syyslomaviikon tiistaille! Nyt olen hukannut äiotiyskorttini, joten en ole aivan varma että mitkä viikot silloin oli, mutta 2x+0 kuitenkin ja vauva vastasi tarkalleen noita viikkoja. Ja kun kaikki tärkeimmät oli huolellisesti mitattu ja tarkistettu saatiin myös vahvistus jo NP-ultrassa saadulle sukupuoliarviolle. Ensimmäisessä ultrassa kätilö veikkasi meillä NUBteoriaan perustuen mitä sukupuolta vauva saattaisi olla. Rakennettultran tehnyt kätilö oli samaa mieltä - ei epäilystäkään. Näyttäisi siis siltä että puoliskoni toive toteutuu ja minunkin ajatukseni osuivat oikeaan.

 • Mary Kay työskentely ei sujunut ihan suunnitellusti. Lokakuu oli Roosa nauha kuu ja suunnittelin hienon Roosa nauha kamppanjan, jota en ehtinyt markkinoida yhtään. Sain silti pienen  lahjoituksen kerättyä.

MARRASKUUN MALTILLISET

 • Ja kun lokakuu loppui syyslomalla töissä olemiseen, niin pojat päätti että tarvitaan kuitenkin lomaa ja marraskuussa sairastettiin aivan liikaa! Olin heti syysloman perään marraskuussa kolme viikkoa putkeen pois töistä. Mutta niin unohdin, nämä piti olla niitä parhaita paloja!

Lokakuun uutuuksien mukana tilasin myös kesän Limited Edition kasvonaamiota ja uutta micellivettä
 • Jotain hyvää myös sairastelussa, kävin työterveydessä varmistamassa ettei raskausturvotus poskioneteloissa ole kehkeytynyt tulehdukseksi ja sain samalla kertaa tarkistettua myös ensimmäistä kertaa koskaan Ferritiini arvoni! Se oli 12.

 • Marraskuun piti olla yhtä juhlaa: Lasten serkkujen synttäreitä ja isänpäivän viettoa. Sairastelu vähän rokotti juhlia, mutta pääsin lasten kanssa viettämään aikaista isänpäivää mummin ja papsun luokse puoliskoni sisarusten kanssa. 

 • Ja koska vietettiin papsun isänpäivää aikaistetusti ja katsottiin kirkko myös etänä kotona, (saatettiin olla siis kipeänä myös isänpäivänä), katettiin puoliskolleni ensimmäistä kertaa oikea isänpäiväaamiainen ja lapset herättivät isin lahjoillaan. Aikasemmin isänpäivät ovat alkaneet minun ja lasten hiippaillessa kymmeneksi kirkkoon ja sieltä kotiin tultuamme ollaan annettu lahjat ja kiiruhdettu syömään mummin ja papsun luo.

Marraskuun sairastupaa viihdytti pitkälti Netflix, Nuppu keksi myös vesivärit ja niitähän kokeili sitten kaikki.
 • Minun piti emännöidä marraskuussa Tupperware kutsut! Mutta koska oltiin niin paljoj kipeänä, jouduin siirtämään ne ja siirsin sitten suosiolla helmikuulle, heti äitiyslomani alkuun. Eli jos Tupperit kiinnostaa niin tervetuloa meille 4.2. klo 18 :D 

 • Marraskuussa toteutin toisen Mary Kay kamppiksen black fridayn ja balck weekin merkeissä: Pink Weekend. Samaan aikaan vietettiin myös Mieliviikkoa joten yhdistin pinkweekend tarjouksiini lahjoituksen Mieli Ry:lle.

 • Äiti ja pikkusisko olivat meillä yökylässä! Pikkusiskoni¨ja hänen pojat kävi nyt tässä kodissamme ensimmäistä kertaa.
Kumma miten vähän tuli loka-marraskuussa kuvattua.... Noo joululta sitten onkin enemmän kuvia, ehkä. Mutta nyt alkaakin olla viimeistä viedää! Enää postaukset meidän joulusta ja joulukuun parhaat palat ja saan vihdoin kääriä 2021 vuoden pakettiin!

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kivoja ja toisaalta aika työläitä :D saas nähdä jatkanko silti tänä vuonna samaa :D

   Poista
 2. Paljon tapahtunut! Kivan erilainen postaus! 💙 Blogisi ulkoasu on myös mieleeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika huolella tätä ulkoasua aikoinaan mietinkin, mutta ei ole tarvinnut enää tämän löydyttyä muokata :)

   Poista
 3. Aika on mennyt ihan valtavan nopeasti, eilen oli marraskuu ja nyt on jo tammikuu. Mä odotan jo kesää. Ihanat maltit oli sulla ja ah, synttäritkekkerit kelpais mullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tämän päivän sään perusteella tuntui ihan maaliskuulta! :D sen verran liukkaaksi veti pihan tää plussakeli :D

   Poista
 4. Kivoja juttuja ollut sun loka-, ja marraskuussa. Myöhäiset synttärionnittelut :)

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !