Kuukauden Top 3 - 1/2022

Ajattelin sitten kuitenkin jatkaa näitä kuukausikuulumisia, kyllä siitä vaan ehti vuodessa tulla tapa, vaikka välillä stressasi ja ärsytti ja julkaisu venyi omasta mielestä liian pitkälle. Sen verran tosin meinasin helpottaa tätä hommaa, että tänä vuonna tarkoitus on laittaa muistiin kuukauden kolme parasta tai isointa juttua, mutta älkää nyt ihmetelkö jos niitä joskus on kolmen sijasta viisi tai kymmenen. 😇😂

Kuukauden Top 3 - tammikuu 2022 Luistelukauden aloitus! 

Meidän naapurissa on jäädytetty kaukalo ja hiekkakentältä kivan kokoinen alue. Tänä talvena niihin saatiinkin jäät jo hyvissä ajoin joulukuun puolella. Mutta meidän perhe pääsi jäälle vasta ja vihdoin heti vuoden vaihteen jälkeen! Sen jälkeen ollaankin käyty luistelemassa myös Papsun kotikaukalossa.

Itsehän en toki laita luistimia tämän mahani kanssa jalkaan, mutta on ollut kiva nähdä miten Ässä ja varsinkin Jekku ovat innostuneet luistelusta. Viime talvena Ässän luistelu oli lähinnä luistimet jalassa nukenrattaissa istumissa kun minä, Nuppu, Jekku tai lasten serkku häntä työnsi. Nyt ollaan harjoiteltu tasapainoa käsistä pitäen ja kaadettua maalia työntäen. Ja Jekkukin on kehittynyt hurjasti!


LOMA!

Olin virallisesti joululomalla töistä viikon 1. Ja olin kyllä innoissani asennoitunut olemaan töissä vielä VAIN kolme viikkoa ennen äitiyslomaa. Sitten sekin aika lyheni seitsemään työpäivään, jotta olisin pitänyt lomapäivät pois ennen äitiyslomaa. Tammikuun ensimmäisen koulupäivän päätteeksi alkoi kuitenkin supistamaan ja vihlomaan, niin etten pystynyt kävelemään keittiöstä makkariin.

Toivoin nukkuvani sen yli, mutta aamulla jouduin myöntämään itselleni, ettei minusta ole hakemaan ja saattamaan oppilaita bussipysäkille. Joten pettymyksestä itkua pidätellen soitin rehtorille heti 11.1. etten pysty ilman kipua kävelemään ja sain neuvolalääkärin kautta sairaslomaa äitiysloman alkuun asti. Pakko myöntää, että loma ja lepo  tulivat tarpeeseen! Olen nukkunut paljon päiväunia, tehnyt koti töitä kaikessa rauhassa ja tänään uskalsin jopa kaverin kanssa rauhalliselle kävelylle! Ystävät!

Lomalla yksi mun parhaista ystävistä, Jekun kummitäti, vei meidät lasten kanssa Actionparkkiin. Onnea on ne omat ystävät, joille myös meidän lapset on tärkeitä!  Tammikuussa saatiin viettää aikaa viime kesän ja syksyn aikana löytyneiden uusien kavereiden kanssa ja kyllä väitän heitä jo ystäviksikin. Ihana kun lapset ovat löytäneet uusia kavereita ja samalla minäkin sain ystävän töistä ja lasten kavereiden äidistä.

Nuppu aloitti kavereiden luona yökyläilyn heti syksyllä ja nyt tammikuussa Jekkukin oli ensimmäistä kertaa kaverilla yökylässä! Oli muuten ollut kuulemma ihan parasta ja ensikerralla hän olisi menossa kahdeksi yöksi kerralla.Nyt kun tammikuu on mennyt kotona, kirkkokin peruttiin kahdelta sunnuntailta koronan ja Valtterin takia, niin erityisesti tänään, tuon lyhyen ja hitaan kävelyn jälkeen tammikuun top 3 kuuluu ehdottomasti sekä omat että lasten ystävät!  Ja Power Partner, eli tsemppikaveri sisarkonsultista, kannustamaan ja vähän ehkä patistamaankin kohti omia Mary Kay tavoitteita! 

Lisäisin listaan lumen, mutten ole itse päässyt nauttimaan lumileikeistä, enkä kyllä ihan rehellisesti edes uskalla rämpimään pulkkamäkeen tai lumiukkoja ja linnoja rakentamaan, saatika lumitöitä tekemään tällä hetkellä. Toivotaan yhtä lumisia talvia siis tulevaisuudessa! 

Helmikuusta tulee varmasti aika helmi! Mikä oli sun tammikuun paras juttu? 😍

8 kommenttia

 1. Olipa talvisia tunnelmia! Toivotan odottajalle hyvää vointia helmikuulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vähiin alkaa käymään tämä odotus! :D

   Poista
 2. tammikuussa on aina parasta se kun se loppuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Kyllä selvästi tuli lisää valoa heti kun helmikuu alkoi :D

   Poista
 3. En ole päässyt vielä ollenkaan luistelemaan tänä talvena. Tosin mun pitäisi hankkia uudet luistimet ensin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, en ehkä laskisi että minäkään olisin päässyt luistelemaan :D Mutta kävelemään jäälle kun muu perhe luistelee :) Luistimiin kannattaakin vähän panostaa, niin on paljon mielekkäämpää :)

   Poista
 4. Hauska postausidea!
  Harmittaa ettei ole tullut lähdettyä luistelemaan...

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !