38.3°C

Jep, nyt se on sitten minun vuoroni. Toisilla alkoi Hiihtoloma, meillä on sairasloma. Nyt meistä enää 1 on kokonaan sairastamatta, ja jos hyvin käy, hän ei sairastakaan.

Lauantai-iltana alkoi päänsärky ja aamuyöllä heräsinkin aivan litimärkänä. Sunnuntaina käytännössä nukuin koko päivän. Tästä päivästä en vielä tiedä, mutta tuskin sängystä tarvitsee vielä nousta vaikka pystyisinkin olla hereillä. 


Näin muuten taas aivan pöljää unta. 

Poliisi kävi meidän ovella tuomassa kirjeen. Sen teksti oli niin haleaa, että puolet jäi näkemättä. Seuraavaksi olin kolmosluokan matikantunnilla ja sovimme mitä tehtäviä seuraavalla tunnilla tehtäisiin.

En ollut aivan varma, että olinko taas töissä koulussa vai olinko siellä muuten vain. Mutta seuraavan tunnin tehtävät tekisimme käytävässä. Opettaja katsoi minua pitkään ja sanoi "olet hyvä äiti". 

Seuraavaksi etsin ykkösluokan opettajan ja menin kysymään tietäisikö hän mistä syystä kirje olisi tuotu ja kerroin, että jos mulla ei olisi tätä kirjettä kädessä luulisin että se on unta. Ei kukaan tiennyt. 

No näköjään se sitten olikin unta eikä meillä ole käynyt poliiseja oven takana eikä tänään mennä kouluun. Ilmeisesti nään unia tai siis muistan ne herättyäni, jos herään 4 jälkeen aamulla ja nukahdan uudelleen. 

Olen herännyt tässä aamuyöllä 4.20 ja 5.40 joten kun herätys kello soi 6.15 en tosiaan noussut vielä sängystä enkä ole 7.05 tekemässä aamupalaa valmiiksi vaikka kaksi lapsistamme on jo hereillä. Sen verran hutera on oma olo, että jos ei ole aivan pakko, en nouse vielä moneen tuntiin.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !