Voitin!

Anteeksi. Hehkutan. Mutta kun minä, joka en koskaan voita yhtään mitään, yhtään missään. Voitin! Ja että kerran se se vasta ihme olikin! Ja sitten tuli vielä ihmeiden ihme, toinenkin!

Siitä saakka kun aloin lukemaan blogeja olen osallistunut jok'ikiseen vähänkään mielenkiintoiseen arvontaan koskaan voittamatta mitään. Osallistuin ja ajattelin että onpahan ainakin osallistujia, jos ei muuta, kun en kuitenkaan voita.


Sitten viime viikolla tapahtui jotakin todella odottamatonta. Selasin lukulistani uudet postaukset auki Samalla kun puhuin puhelimessa. Selasin bebe au laitin arvonnan voittajat tekstin loppuun jossa nimet olivat ja hoksasin oman merkkini. Olin että WOOOOOOOOOT! Kaverini lause jäi kesken kun hihkuin puoliskolleni että arvaa mitä et arvaa, mie voitin! Jeee! Mie joka en koskaan voita yhtään mitään! 

Ja arvatkaas kun seuraavana päivänä huomasin sähköpostista että olen voittanut uudestaan, äitilandian duploarvonnassa! Niinpä, mitä ihmettä, kyllä nyt on onni kohdalla :D Heti etsin sen blogitekstin ja katsottiinkuvat että miltä se palkinto nyt näyttääkään. Ja vieläpä että osui maatila! Huhhuh sanon vaan!


Meillä on nyt ollut kolme päivää uusi joulu, kun tiistaina tuli postilta pakettikortti mutta illan kiireiden takia paketti jäi takakonttiin, keskiviikkona puoliskoni avasi paketin Tuhinan kanssa ja tänään postista tuli toinen pakettikortti (joka olikin hieman painavampi kuin odotin) ja sen avasin heti kun tultiin kotiin. Nyt kun molemmat palkinnot on vastaanotettu niin nappasin niistä kuvat.

Jeee mie voitin! Tuhina on maistellut duploja oikein urakalla. En tiedä onko Tuhina niin viisas että tietäisi jo mikä on "uusi duplotalo ja eläimet" mutta niin vaan sinne hän meni hyllyn luokse ihmettelemään kun kielsin roikkumasta mun hiuksissa ja sanoin "missä on sun duplotalo, missä kana, missä on sun duplo".


Muksu Seikkailijan välipalajuomat saa vielä hetken aikaa täydentää meidän ruokakomeroa (ellei joku nälkäinen äiti sorru niihin), ne kun on 1+ paketin mukaan ja sisältävät maitoa. Snadistadin pääsyliput saavat myös odottaa sen aikaa että Tuhina lähtee kävelemään, sittenhän meillä lystiä onkin! Päästään isolle hiekkalaatikolle ja liukumäkiin ja vaikka mitä! Kukahan kaveri meille lähtisi matkaan....?

Anteeksi nyt vielä, lähti lapasesta, vähän innostuin. Mutta kun tää oli jo niin kummallista ja ihan epätodellista! Miten tässä näin kävi? Mie voitin! Hih!

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !