Otsikoimaton

En mie nyt sitten saanutkaan julkaisukelpoiseksi niitä muutamia luonnoksia, toki hyvät selitykset löytyy taas. Luonnollisesti. Mulla oli taas pidemmän aikaa puhelimen muisti tukossa, videoista tällä kertaa. Videoista joissa Tuhina syö, konttaa, kiipeilee tai höpöttää, tai tekee tätä kaikkea yhtäaikaa. Siirsin kyllä kuvia puhelimesta tänne tabletille ja osan vieläpä kahteen kertaan että nyt on sitten katseltu kuvia ihan urakalla ja yritetty laittaa jonkunlaiseen järjestykseen ja poistettu tuplia.


Tuhinan ensimmäistä pääsiäistä ei vietetty mitenkään ihmeellisesti pääsiäistunnelmissa. Ei meidän oven takana virpojiakaan nähty. Maanantaina perhepuiston hellikerhossa kyllä oli pääsiäisaiheinen tehtävärata, tosin me lahjoitettiin Tuhinan kortti eräälle tytölle jonka korttia Tuhina päätti maistaa hieman.

Tiistaina käytiin Tuhinan kanssa ystäväni luona, ystävän jolla on neljä kissaa! Täytyy käydä useamminkin, varmistamassa ettei Tuhinasta tulisi kissa-allergista niinkuin minä. Ostettiin myös uusi nokka kun Tuhinan on pureskellut meidän Nukin nokkiksen vähän niinkuin pilalle, vaikkei ole hampaita.


Keskiviikkona tehtiin pitkä kävely. Haettiin mun taas väärät näppäimet postista ja kun Tuhina nukahti vaunuihin niin vietiin sitten samalla kympin nainen tapahtuman lehtisiä lähikauppoihin ja käytiin ostamassa pyykinhuuhteluaineita. Illalla tympäännyttiin puoliskoni kanssa mun puhelimeen ja lähdettiin puhelinostoksille.

Torstaina tehtiin puoliksi extempore reissu helsinkiin. Oltiin kyllä puhuttu jo aiemmin että mentäisi isosiskoni seuraksi kun hän muuttaa, mutta lähtöpäätös tehtiin vasta keskiviikkoiltana. Puoliskoni jäi kotiin ja me matkattiin Tuhinan kanssa kaksin. Syötiin isin ja äidin kanssa ja Tuhina sai viettää mummu ja vaari aikaa kun minä ja isosiskoni käytiin kaupassa. Isi poraili vielä peilin ja muutamat koristeet seinään kiinni ja Tuhina otti pikkupäikkärit siinä samalla.
Mie en koskenut muuttolaatikoihin, mutta autoin kyllä vaihtamaan mullat kasveihin. Isi ja äiti jatkoivat matkaa illalla, mahtaa olla kotona hiljaista nyt kun me kaikki kolme ollaan omillaan ja vieläpä eripuolilla Suomeakin. Me vietettiin herkkuilta, kurkkua ja paprikaa dippaillen ja poppareita popsien. Yllätys että nukahdin kesken leffan, mutta kaksin karkuteillä on silti tosi hyvä.

Perjantaina aamusta pidettiin seuraa kun siskoni järjesteli tavaroita paikoilleen ja iltapäivästä mentiin meidän tädille. Tai siis isotädille, mummon nuorimmalle siskolle. Paikalle saapui myös meidän pikkuserkku äitinsä ja isänsä kanssa sekä yksi äitin serkku. Rehellisesti, en muista että olisin aiemmin syönyt karitsaa, minttuhyytelön kanssa se olikin aivan hyvää. Jälkkäriksi syötiin tietysti mämmiä. Mietittiin jos oltaisikin jääty vielä toiseksi yöksi, mutta kun siskoni oli menossa ystävällemme yöksi niin mekin sitten lähdettiin ajamaan kotiin. Kaikki kuvat on otettu tuolla reissussa.Lauantaina nukuttiin pitkään, Tuhinakin heräsi kunnolla vasta kymmenen aikaan! Käytiin koko perheen voimin ruokaostoksilla ja tehtiin kanasalaattia. Katsottiin myös leffaa, vaihteluna sarjojen maraton katselulle. Illalla järjestin pyykkejä sillä lopputuloksella etten ehtinyt mitään pestä kun kello oli jo liikaa. Illalla Tuhina myös puraisi puoliskoani, ensimmäistä kertaa hampaallaan!

Sunnuntaina aamusta pyykkäsin ja iltapäivällä mentiin Tuhinan kanssa puoliskoni mummolle. Siellä oli myös puoliskoni kummisetä perheensä kanssa, johon kuuluu kaksi viikkoa Tuhinaa vanhempi vauveli. Ihan ei nyt tällä kertaa ollut vauvoista seuraa toisilleen, vaikka Tuhina onkin tottunut muihin lapsiin. Tuhinan kanssa jäätiin vielä hetkeksi muiden vieraiden lähdettyä.


Kotiin tullessa sain melko yllätyksen kun pyykit rullasi ja se koneellinen jonka jätin päälle oli jo kuivumassa, koko koti putipuhdas! Näin oli päättänyt puoliskoni viettää aikaansa sillä välin kun me oltiin mummolassa! Ihana mies ♡

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !