Kuvaviesti
Muistatko kun kerroin että käytän kuvaamiseen pääsääntöisesti mun puhelinta? Sitä jonka sain viime toukokuussa kun ostettiin meille molemmille uudet puhelimet. Sitä joka tuntuu olevan nykyajan 3310 eli lasten ensimmäinen puhelin.

Muistatko kun kerroin millaista oli olla töissä? Silloin kun tuli YTneuvottelut ja kerrottiin että meidän toimipiste lopettaa. Niin ja kuinka mulla oli työmotivaatio hukassa ja siihen päälle vielä alkuraskauden 24/7 heikotus (josta kyllä salaa tykkäsin koska olin saikulla paljon). 

Kyllä mie yritin kuitenkin ja täytin mun tavoite taulukkoa. Ja meillä oli ihana ryhmäpäällikkö joka laittoi mulle opastus aikaa ja muita "ylimääräisiä tehtäviä" kun nakitti mut tekemään kilpailujen valmisteluja. Ja vaikka numeropalvelun asiakasneuvojantyö sinänsä ei ollut mitään herkkua, niin Fonecta työpaikkana oli kyllä sitä, palkitsemisineen ja kekkereineen sekä viihtyisän työympäristön puolesta..

Muistatko kun kerroin että mun puhelimessa on koko ajan muistitäynnä? Vaikka mulla on siinä muistikortti niin jostain syystä kaikki kuvat menee puhelimen muistiin ja sitten se tökkii koko puhelin ja herjaa ettei kaikki toimi kunnolla kun muistia ei riitä. Ja sen takia olen laiska käyttämään instagramia kun mulla on se vaan tabletilla, puhelimeen se ei mahdu ja tabissa taas itsessään on huono kamera.
Muistatko kun kaikista kesällä kirjoitetuista teksteistä katosi kuvat? Noh nyt niitä alkoi löytyä! Urakka kuvien palautus toki on edelleen kesken, mutta aion senkin vielä tehdä. Ja muistatteko kun mainitsin että meille tuli tiskikone? Jep siinä se on ! Ruma kun mikä kun ei sille ole järkevää paikkaa, mutta se toimii ja itseasiassa nyt siihen alkaa jo tottua. Eipähän tarvitse selkä mutkalla nostella lautasia lattian tasosta.Muistatko nähneesi kovin montaa kokkaus postausta? Vaikka minäkin tein tunnisteet Keittiössä ja Sosekokkausta ei meiltä pahemmin reseptejä kannata odottaa. Ainakaan ilman suoraa toivetta. Eikä meillä mitään ihmeellistä perus makaroni ja perunamuussi ruokien lisäksi juuri syödäkään.


Muistatko kun kerroin halunneeni Tuhinan ristiäisiin ilmapallo koristeet? Puoliskoni mummo, joka teki kaikki tarjoilut, oli varannut kukkasia pöytiin joten ilmapallot jäi kotiin ja kerroin keksineeni niille muuta käyttöä. Niinpä koristelin niillä kehdon! Toki pallot irtoilivat ja meidän koti kylpi niissä ehkä kaksiviikkoa ja sitten puoliskoni keräsi kaikki pallot roskiin, ihan yhteisymmärryksessä kanssani kyllä.


Huomasitko hiljaisuuden blogissa? Jep se johtui näistä kuvista. Nämä kuvat on tyhjennetty mun puhelimen muistista mutta joukossa on ainakin isosiskoni ja Annin ottamia kuvia myöskin, Whatsappin kautta saatuna.

En ehtinyt kirjoittamaan kun kahlasin kaikki puhelimeni kuvat läpi ja koitin valita ne helmet sieltä. Lopulta en ihan oikeasti enää edes jaksanut katsoa kuvia kun monta iltaa kävin samoja kuvia läpi toki samaa tahtia niitä tabletilta poistaen. Nyt jäi sellainen tunne että taisin kuitenkin valita muutaman kuvan liikaa.... Ja huomasit varmaan myös sen mihin kollaasimalliin sai eniten kuvia.
Löytyykö muiltakin paljon aarteita puhelimen muistista?

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !