Hei taas Kaksplussan lukijat!

Hei sie, just sie! Kiva että olet taas löytänyt blogiini! Ehkä muistatkin minut, ehkä et. Sängyn alla blogi palaa kotiin Kaksplussan blogiverkostoon ja ennen kuin kerron mitä kaikkea tässä aika tarkalleen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua, esittelen hieman itseäni.

Nimeni on Petra ja blogini on Sängyn alla. Kirjoitan meidän viisihenkisen - jep, se ainakin on muuttunut - perheen tavallisesta elämästä, arjesta, haaveista... Blogigenreni siis on aika tyylipuhtaasti perhelifestyle. 

Perheeseemme kuuluu minun ja puoliskoni lisäksi kolme lasta. Nuppu-neiti täytti jo viisi vuotta ja juuri häntä odottaessani tämä koko blogi syntyi. Blogini siis myös on viisi vuotias. Jekku-ukko on kolmevuotias ja uusin tulokkaamme, ihana puolivuotias vauva on blogissakin vauva. Hän kaipaa bloginimeä, mutten ole vielä keksinyt sopivaa. Tällä hetkellä paras ehdotukseni on Abu niinkuin Aladinin apina.


Sängyn alla on pätevä bloginimi, koska silloin kun sen keksin jo vuonna 2010 minun elämäni oli oikeasti sängyn alla, parvisängyn alla. Sängyn alle voi myös kätkeä ihan kaikenlaista. Ajatuksia äitiydestä. Kyyneleitä sydänsuruista - okei niitä ei ole vuodatettu koskaan blogiin, eivätkä ne akuutisti tähän elämäntilanteeseen kuulukaan, meillä on tammikuussa kuudes hääpäivä. Mutta joka taupauksessa. Parittomat sukat, kadonneet hiusharjat, rikkinäiset lelut, aarrearkut täynnä lasten muistoja, ehkä jopa meikkipussi tulevaisuudessa.

Kaikkea katoaa sängyn alle, siellä voi myös säilyttää tilanteen tullen vahingossa tai tahallaan mitä vaan ja lapsetkin mahtuvat sinne halutessaan piiloon. Ja aika monesti jos ihan tosissaan etsin jotakin, se löytyy tuolta meidän makkarista sängyn alta. Joten Sängyn alla blogistakin voi siis löytyä lähestulkoon mitä vaan.


Vuosi sitten tunsin olevani hieman jumissa blogini kanssa. Kaksplussan verkostossa oli paljon kavereita, osasta ehti tulla ihania ystäviä lähes kolmessa vuodessa. Mutta takaraivossa jyskytti jokin muutoksen kaipuu, enkä nähnyt itseäni pyrkimässä tavoitteellisesti kohti Kaksplussan portaalia. Samaan aikaan Facebook tarjoili jatkuvasti eteeni Starbox nimisen portaalin blogirekryä.

Kyselin kavereiltani, mutta kukaan ei tiennyt mikä se on, joten päätin uteliaisuuttani laittaa hakemuksen. En oikeastaan uskonut lähteväni, kunnes sain puhelun, jossa minut haluttiin mukaan. Hyppy tuntemattomaan teki hyvää siihen hetkeen ja olen kiitollinen mahdollisuudesta jonka sain, vaikka Starbox suljettiinkin jo melko pian saapumiseni jälkeen.


Ehdin olla puolivuotta itsekseni ja miettiä blogini tulevaisuutta. Tähän elämäntilanteeseen vauvan kanssa kotona ollessa, oikeastaan vielä vauvakuplassa pyöriessäni, tällä ajalla joka minulta blogille irtoaa riittävän unen, pyykkivuorien, lasten kanssa ulkoilun ja harrastuksien lisäksi. Juuri tähän hetkeen en keksisikään blogilleni parempaa kotia, kuin tuttu Kaksplussan blogiverkosto.

Kiitos Otavamedian porukka, että saan palata kotiin. 

Ja hei Sie ihana siellä ruudun toisella puolella, kiva kun oot löytänyt mun blogiini! Kerro vähän itsestäsi, tutustutaan! :) 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !