Hiihtoloman aktiviteetit - viikko 9

Meillä oli hiihtoloma viikolla 9 ja oltiin oltu reisussa vain vähän aikaisemmin, joten itse lomaviikolla ainut ero arkeen oli, että aamuisin ei ollut kiire herätä päiväkotiin. Eikä ollut kerhoja tai muskariakaan. Myönnetään että meidän kerhossa käynnit ovat olleet kovin vähäisiä. Ollaan käyty Jekun kanssa kerhossa tasan kerran tämän vuoden puolella. Lomaviikko ei siis poikennut juuri tavallisesta viikostamme joten listasin vain viikon aktiviteetit. 


Maanantaina käytiin iltauinnilla uimahallissa. Päätettiin lähteä päivällisen jälkeen uimaan, koska Jekku nukkui kevyet viiden tunnin päiväunet, eikä olisi ollut toivoakaan saada häntä kahdeksalta yöunille. Oltiin sitten uimahallissa sulkemisaikaan saakka. Ja lapset nukahtivat todella helposti!

Keskiviikkona nähtiin aamupäivästä kaikkien kerhokavereiden kesken (meitä on neljä äitiä ja kuusi lasta) ja iltapäivästä kävin lasten kanssa moikkaamassa heidän tätiä ja pienintäserkkua.


Torstaina käytiin päiväunien jälkeen luistelemassa koko perheen kesken. Ja kuvatkin ovat tuolta illalta. Rakastan tuota, miten auringonlasku heijastuu tuohon jään pintaan, tosin en ole vakuuttunut tekeekö mun kuvani sille kunniaa vai ei. :D

Perjantaille suunniteltiin luistelua Jekun kummitädin kanssa, mutta aamulla oli vielä niin kylmää, että muutettiin suunnitelmaa. Olin menossa lasten kanssa ystävieni kartanon avoimiin oviin, joten otettiin Annitäti sitten mukaan sinne. 

Nyt onkin myös pohjoisen hiihtolomat lomailta. Miten teidän lomat menivät? Tarvitseeko aina olla suuria lomasuunnitelmia?

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !