Instagram ilman ihmisiä


Aina välillä katselen omaa instaprofiiliani ja mietin, että mikä tässä on se punainen lanka, teema, tai idea. Tai siis lähinnä mietin että mulla ei ole sellaista ja saan puoliskollenikin päänsäryn pohtimalla että pitäiskö sellainen olla ja onko mun instatili ihan liian sekava. Tänään löysin sellaisen toiminnon kuin "arkisto".  Päätin kuluttaa lasten unilaulujen hyräillessä aikani klikkaamalla kuvani arkistoon ja takaisin näkyviin. 

Lasten nukahdettua huikkasin puoliskolleni vessasta, Elpun pinkit kissa kuulokkeet päässäni, että pitäiskö mun perustaa toinen instatili näille mun sieni kuville. Tässä siis näette miltä näyttäisi mun "sieni-insta", eli insta ilman ihmisiä. Ei paha, mutta taidan silti pitää instani sellaisena sekamelskana mikä siitä on tullut. Ainakin se kuvastaa hyvin mua, meidän arkea ja niitä asioita joita tykkään kuvata.


Teen samanlaiset kokoelmat myös miltä mun insta näyttäisiä, jos siellä olisi vain kuvia joissa on ihmisiä ja sitten se sekamelska, jossa on nämä sienikuvat, ruokakuvat ja muut krääsät sekaisin ilman ihmisiä.

ps. kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Blogin arvontaan laskin yhteensä 125 arpaa ja ig puolella oli huikeat 386 kommenttia! Molempien arvontojen voittajille on lähtenyt viestit :) Aurinkoista viikkoa! 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !