TOP 8+


Sain viikko sitten neuvolasta raskaustodistuksen ja tein äitiysavustushakemuksen netissä heti kotiin päästyäni. Me valittiin äitiysavustus pakkauksena ja arvatkaa mitä! Se tuli eilen! Aamun posti toi Kelalta kirjeen myöntämisestä ja kaikki tietää, että siinä kirjeessä kerrotaan pakkauksen tulevan noin kahden viikon sisällä. Laitoin päivällisen uuniin ja huomasin tekstarin - saapumisilmoitus!

Väsäsin kiireesti ensin infottuani whatsappryhmään valtakirjan ja puoliskoni lähti samantien hakemaan pakettia. Puoliskoni avasi paketin heti ja alkuun sitä tutkittiin koko perheen voimin. Tuhinan käytyä nukkumaan tutkin sisältöä vähän tarkemmin ja valitsin lempparini tähän top8 listaan!
Toppapuku. Tykkään tästä väristä ja kuviosta! Ja toppatöppöset ja tumput on samaa sävyä! Ihan parasta. Haalarin saa myös pussiksi, mitä itse jouduin hetken verran pähkäilemään, kun ei siitä ole aiempaa kokemusta. Ensiyrittämällä onnistuin.
Vanuhaalari. Siis tuo kuva! Ja hupussa on korvatkin! Tuhinan turkoosi, oravakuvioinen vanuhaalari on ollut kovassa käytössä ja samaa uskon tästäkin.
Makuupussi. Niillä vain on tunnearvoa heti ja haluan säästää ne lapsille. En malta odottaa, että ensi syksynä mennään pururadalla tuplien kanssa, syödään Tuhinan kanssa mustikoita suoraan pensaista ja lapsilla on omat makuupussinsa vaunuissa.
Huppupyyhe. Hauskaa että reunanauha on erivärinen kuin Tuhinalla. Tiedä vaikka nämäkin säästäisin. Oikeasti haluaisin säästää lapsille pakkaukset kokonaisina, mutta saa nähdä löytyykö sellaista säilytystilaa.

Kuumemittari. Meidän kuumemittari on aina hukassa! Jospa nyt edes toinen olisi tallessa. Ja onhan tuo värikin söpö! Lisäksi tällä on kätevä kotelokin.Sisävaatteet valitsin puhtaasti kuosien ja näppituntuman perusteella.


1. Rakastuin Dinosaurus & Apina bodyn kuvioon jo Kelansivuilla uutta pakkausta kurkistellessani. Mä vaan tykkään! Tuhinaa odottaessa mun oli pakko saada yksi Dinobody hänellekin. Ja raidalliset collegehousut hurmaavat, sekä värilään että pehmeydellään!

2. Myös kokonaan harmaat colleget ovat tosi pehmeät. Tähän asukokonaisuuteen sisältyy tuo otsikon plussa. Raitakuvioinen body on kietaisumallinen - napeilla ja sininen koirakuvioinen body on vaan myöskin niin söpö! En osannut valita niiden välillä.
3. Pöllökuosiset potkuhousut eivät varmaan selittelyjä kaipaa - taisivat olla myös tulevan isosiskon lempparit. Mintunvärinen body pääsi topkasiin pöllöpotkareiden kaveriksi pehmeydellään. Tykkään yhdistää kuviota ja väriä mutta kahta eri kuviota en niinkään.Olipa vain yllättävän vaikeaa! Ensin ajattelin esitellä top vitosen. Puoliskoni sanoi top seiska ja sitten päädyin top kasiin. Ja vieläpä niin että tein asukokonaisuuksia lemppari vaatteista. Oon varma että kaikki pakkauksen vaatteet pääsevät käyttöön meidän vauvalla.

Tuhinan pakkauksen kestovaipan annoin pois, vielä en tiedä uuden vaipan kohtalosta... väri ainakin miellyttää enemmän, mutta saattaa se silti päätyä ennemmin nukkeleikkeihin kuin tositoimiin. Tämän pakkauksen pissalakana on kokoa superjätti jos vertaa Tuhinan, eli 2014, pakkaukseen ja se on jättiplussa!

Rv 25+6 ja nyt meillä on vauvaa varten pinnasänky, mikä odottaa osittain uutta maalipintaa anoppilassa ja äitiyspakkaus!

10 kommenttia

 1. Anonyymi7/4/16 20:35

  Ihana makuupussi <3_<3

  VastaaPoista
 2. Kivoja juttuja olit valinnut tuohon top8 :) Ja ihana masu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! :) muhku on ihana munkin mielestä :D

   Poista
 3. Ihania noi äp-vaatteet, jestas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on! tänä vuonna on kyllä ihana pakkaus :)

   Poista
 4. Voi miten ihana tuo äitiyspakkaus! Tykkään erityisesti tuosta makuupussista! Ja voi miten nätti masu sinulla on! Hehkut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuupussia on hehkutettu facebookissakin äitiyspakkausryhmässä, ennen ku pakkausta ees julkaistiin :D Ja kiitos! <3 Kolmatta päivää yöpuku päällä ei tunnu hehkulta, mutta kyllä piristi vaihtaa siistit vaatteet yhtä masukuvaa varten :D

   Poista
 5. Mulla oli ihan samat lempparit vaikkei olekaan itselle ajankohtainen. Toi talvipuku on ihana <3

  VastaaPoista
 6. heh sattuipas hauskasti :D

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !