Terveisiä uudesta kodista

Ihanaa alkanutta heinäkuuta! Meidän muutosta on nyt viikko ja eilen kannettiin kaikki tyhjät pahvilaatikot ullakolle. Varastoitujen laatikoiden osalta olen muuttoon supertyytyväinen. Meidän varastossa ei nimittäin ole yhtään mitään vanhankodin varastosta uuteen varastoon kannettua. Vaan onnistuttiin hävittämään melkein kaikki kierrättämällä. 

Vielä viime viikolla, avaimet juuri saatuamme ajattelin että ehdin pyyhkiä kaikki kaapit uudesta kodista ennen muuttoa ja vanhasta sitä mukaan kun ne tyhjenee. Ja että jokaisessa laatikossa olisi vain samaan huoneeseen sijoitettavia tavaroita. Todellisuudessa muutto ei ollut ihan niin järjestelmällinen ja hallittu kuin kuvittelin.


Osaltaan uudessa kodissa pitikin jynssätä keittiön kaappeja aika lailla kauemmin mitä olin  ajallisesti suunnitellut. Ja siihen vielä tylsyyttään ja väsymystään huutoitkevä taapero seuraksi, niin huh hei. Menipähän hermot - kaikilla, mutta selvittiin. Onneksi saatiin mummu ja vaari pakettiautolla auttamaan ja mummu sitten jynssäsi keittiöstä kaikki ne rasvaiset, pölyttyneet ja tahmeat hyllyt ja kaapit joihin en itse ehtinyt. Ja mummusta oli vielä valtava apu seuraavanakin päivänä.

Nyt voi jo sanoa että alkaa olla valmista. Muutamia pikkuprojekteja on vielä tekemättä, mutta niiden kanssa ei ole mikään kiire.

Nupun huone kaipaa vielä seinämaalauksen viimeistelyä ja jonkun ihanan prinsessaisen kattolampun, yöpöydän ja työtuolin pulpetin eteen. Sain vihdoin mummon ja papan varastosta kauan kaipaamani vanhan vaaleanpunaisen pulpettini ja tarkoitus oli tehdä siitä minulle työpiste. Pulpetti päätyi nyt kuitenkin Nupulle ja minä sain uuden työpöydän. Me kyllä lähdettiin ostamaan pöytää Nupulle, mutta hän kysyi kaupassa varsin surullisema että "missä ne pulpetit on?" ja kertoi haluavansa pulpetin joten luovutin omani hänelle.

Poikien huoneessa on vielä aika lailla laittamista. Yksi seinäprojekti tehdään sinnekin ja heille pitää vielä kasata leluhylly. Ässän vaatteet on vielä pahvilaatikoissa ja mekkokaapeissa on vähän mitä sattuu, mitkä pitää järjestää vielä. Mutta eipähän pyöri laatikoita enää muualla kuin poikien huoneessa ja meidän huoneessa. 


Olohuone onkin niin valtava, että täytyy etsiä myöskin valtava matto. Ja ajallaan löydetään toivottavasti kaksi yhteen sopivaa kattolamppua. Meidän huoneesta ei nyt vielä kannata edes puhua. Mutta on tämä jo sen verran koti, että voidaan tässä kuussa viettää Nupun ja Jekun synttäreitä. Molemmille pienet kaverisynttärit ja sukulaisille sitten isommat kaikkien kolmen synttärit, kun jäi ne Ässän 1v juhlatkin huhtikuussa isommin juhlimatta.

Mitä sitten muuton lisäksi tulee heinäkuuhun, minulla on eräs tavoite jonka saavuttamiseen on aikaa enää heinäkuu, joten tässä kuussa täytyy laittaa kaikki "ylimääräinen" aikani tuohon tavoitteeseen ja  muutoin keskityn uuteen kotiin sekä lasten syntymäpäiviin. Viimeiset kaksi viikkoa on nyt menneet ihan täysin muuttohommissa, joten nyt on tehtävä isosti töitä tavoitteeni eteen jos sen meinaan saavuttaa.

Intoa blogiinkin olisi tällä hetkellä enemmän kuin pitkään aikaan, mutta nyt täytyy priorisoida uni blogin edelle. En minä silti mitään koko heinäkuun pituista blogihiljaisuutta suunnittele. 

Iloista kesää sinne ruudun toiselle puolelle! :)  

12 kommenttia

 1. Muuttaminen ei kyllä ikinä oo helppoa, vaikka aina sen ajattelee niin! Mäkin aina mietin, että pakkaan järjestelmällisesti yhden huoneen tavarat yhteen laatikkoon, ja lopulta päädyn heittelemään kaikkea sälää sekasin sinne mihin vaan mahtuu. :D Ja tyhjentämään ne laatikoiden sisällöt, missä ei tietenkään pitänyt olla mitään turhaa... Kellaritavarat on kyllä oma lukunsa myös, kun samat tavarat tuppaa kulkemaan asunnon kellarista toiseen, ''jos niitä vaikka joskus vielä tarvitsiskin''. Tsemppiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo kun muutin Tampereella rolloon mulla oli jopa leivänpaahtimen ja blenderin omat pahvilaatikot tallessa mihin ne pakkasin, ei oo kyllä nykyään 😂 meidän isoin varastoitu tavara oli neidin vanha sänky jonka hän tahtoi uuteen huooseen - olipa tuuri 😅🙈

   Poista
 2. Itselläni on vielä tuoreessa muistissa vuoden takainen muutto ja sen jäljiltä edelleenkin yksi huoneista täysi myrskynmerkki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se on yleensä meidän makkari mistä ei meinata saada kivaa 😅 tälläkin hetkellä vielä pari laatikkoa lojuu siellä 🤦🏻‍♀️

   Poista
 3. Paljon onnea uuteen kotiin. On aina niin ihanaa alkaa laitella uutta kotia kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää asunto oli kyllä melkoinen löytö ❤️

   Poista
 4. Kuulostaa siltä, että teidän muutto on sujunut varsin hyvin! Meillä taitaa vieläkin olla kaikenlaisia epämääräisiä laatikoita edellisen muuton jäljiltä. Pitäisi saada joku super-energia-kohtaus tavaroiden läpikäymiseen.

  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos 😊 super-energia-kohtaus tulisi täälläkin tarpeeseen 🙈

   Poista
 5. Muuttaminen vie aina energiaa eikä se koskaan ole helppoa. Itse ainakin koen että aina tulee jotain mitä ei osaa ennakoida, tosin muutan sen verran harvoiun että tottumattomuutta lienee mukana :D

  Ihanaa alkavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on vaan positiivista jos muuttaa harvoin 😁 Iloista uutta viikkoa ❤️

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin! Musta on ihanaa aina muuton jälkeen laittaa kotia kuntoon ja tehdä oman näköiseksi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ehdottomasti uuden kodin laittaminen on se kaivoin osuus, vanhan kodin kuuraus taas ehkä stressaavin 😅

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !