HabiKids - Habitare kuvaöverit

Meidän äiti ja isi on aina kuljettaneet meitä lapsia mukana kaiken maailman messuilla ja tapahtumissa. On oltu niin rakennus messuilla, hyvän olon messuilla kuin amerikkalaisten autojen näyttelyssä. Syyskuun alkupuolella käytiin Helsingissä Habitare 2016 tapahtumassa. Sisustaminen ei oikeastaan ole mun juttuni niinkään, mutta innostuin HabiKids tapahtumasta. Ja koska sisustaminen on taas mun isosiskoni juttu ja puoliskoni ei ole innostunut messuista vielä ollenkaan mentiin lasten, mummun ja mun isosiskon kanssa.


Katsoin netistä etukäteen, että ohjattu bObles Tumbling time 0-2 vuotiaille alkaa 1030 ja ehdittiin siihen aivan hyvin, paitsi ettei se ollutkaan ohjattu sillä tavalla kun luulin. Ohajaajia siellä oli kyllä läsnä kaksin kappalein ja he ottivat kontaktia lapsiin oma-aloitteisesti. Mutta sellaista koko joukon haltuunsa ottavaa ala-asteen liikkatunnit meininkiä ei ollut, mitä aikataulusta odotin. Toisaalta lapsiakin sinne saapui ripotellen pitkin päivää ja hauskaa siellä oli jokatapauksessa.


Aloitettiin messukierros siis HabiKidsistä. Aikamme siellä viihdyttyämme käytiin kiertämässä muitakin osastoja. Ehdittiin myös hukata mummu ja Elpu. Minä kävin yhden osaston suojaisassa nurkassa syöttämässä vauvaa ja kun käännyin ympäri kaikki olivat poissa. Kiersin sen yhden alueen ympäri ja löysinkin siskoni nopeasti, mutta äiti, vaunut ja Elpu olivat kadoksissa pidemmän aikaa. Ja meidän molempien puhelimet oli tietenkin vaunuissa. Kierrettiin siskoni kanssa vähän aikaa, kunnes päätettiin käydä kysymässä puhelinta infosta.


Jatkettiin kierrosta porukalla siihen saakka, kun HabiKidsissä alkoi pienosmallin askartelu. En enää muista työpajan nimeä, mutta se oli yksi mistä ajattelin siskoni olevan kiinnostunut ja oikeassa olin! Minä, mummu ja Elpu ehdittiin syödä eväitä ja Cafekidsin herkkuja. Elpu kerkesi vielä leikkimään bObleseilla ja lopulta myös hän meni askartelemaan.


Osastoista päällimmäisinä mieleen jäivät:

Familings - keinuvapatja pinnasänkyyn, hyviä yöunia ja helppoa nukuttamista

Gymi furniture - toiminnallisia kalusteita laatenhuoneeseen, puolapuut, jatkettava sänky jonka päädyissä on puolapuut ja josta saa kerrossängyn laittamalla toisen sen päälle, säilytyslaatikot jotka toimivat myös hyppyarkkuina ja joista voi rakentaa tason kanssa temppuradan tai pöydän. Tuon tason saa myös puolapuille liukumäeksi. Suomalaisia, kauniita tuotteita, kyllä jäi tuo kerrossänky kuumottelemaan.

bObles - lienee tuttu, ainakin kaikille bloggaajille. Blogimaailmassa minäkin niihin ensimmäisen kerran olen törmännyt ja nyt päästiin testaamaan niitä ensimmäistä kertaa. Ihastuin.

Smartersurfaces - maali tai tapetti joka toimiii valkotauluna, eli voit piirtää tussilla ja pyyhkiä rätillä. Ihan mahtava vaihtoehto liitutaulumaalille. Nämäkin sai magneettisiksi ja värivaihtoehtojakin oli ainakin läpinäkyvä ja valkoinen.

Tikkurila - heillä oli mahtavia erilaisia kokonaisuuksia maalattuna ja värikartat koristivat kattoa. Heidän pisteeltään sai pienen purkin valkoista maalia.


Oltiin messuilla melkein koko se aika mitä se lauantaina oli auki. Päivä oli pitkä, mutta meni tosi hyvin vaikka kumpikaan lapsista ei malttanut nukkua messujen hälinässä. Vauva siis kulki sylissä melkein koko päivän, fiksuna kun unohdin rintarepun autoon, rattaissa kulki sitten kaikki tavarat. Ja Elpulla oli niin paljon tekemistä HabiKidsissä ettei väsy ehtinyt edes näyttäytyä. Talutus reppu oli taas tarpeen messualueella. Elpu halusi myös ihmetellä kävellen mieluummin kuin rattaissa istuen. Automatkat lapset nukkuivat kokonaan mennen sekä tullen. Paluumatkan nukuin kyllä minäkin. HabiKids oli todella reissun arvoinen.

4 kommenttia

  1. Nää messut oli kyllä kivat! 😊 Söpöjä kuvia ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, vois ottaa tavaksi 😊 mikä päivä olit siellä, ois ollu kiva nähä 🤔 mut nähään kohta 😁

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !