Vauvahieroja Petra

Olen koulutukseltani Liikuntaneuvoja sekä vastaanottovirkailija, mutta ensimmäinen on itselleni tärkeämpi. Liikunta on aina ollut jollain tapaa osa elämääni ja sen kautta myös kehonhuolto. Viimeksi olenkin ohjannut kehonhuolto ja venyttely tuntia paikalliselle liikuntaseuralle. Omien lasten kautta kiinnostuin vauvojen hyvinnoista.

Kouluttauduin vauvahierojaksi lokakuussa 2023 ja tavoitteeni on jatkaa kouluttautumista vauvahyvinvoinnin ammattilaisena ja äitiyden/vanhemmuuden tukipilarina. 

Vauvahieronnasta apua vauvalle

Tuntoaisti on vauvan ensimmäinen valmis aisti ja se on täysin kehittynyt jo raskausaikana. Hellä kosketus on vauvan hyvinvoinnille tärkeä. Vauvahieronnasta on hyötyä kaikille vauvoille ja sillä voidaan saada apua vauvan vatsavaivoihin, kehon jännityksiin ja nukkumiseen. 

Vastaanotan vauvat meillä kotona Myllykoskella tai kotikäynteinä Kouvolan, Kotkan, Iitin, Loviisan ja Haminan alueella. Aikoja varattavissa maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Vyöhyketarepeuttinen vauvahieronta & Intialainen vauvahieronta

Rentovauva hieronnassa vauva hoidetaan päästä varpaisiin Vyöhyketepeuttisen vauvahieronnan sekä intialaisen vauvahieronnan lempein ottein.

Unelmalaatikon kaupasta löydät avajaistarjouksen 3x ja 6x Rentokorteista. Eli kolmen tai kuuden kerran sarjakorteista Rentovauva hierontaan. Tarjoukset on voimassa marraskuun ajan ja sen jälkeen kolmen kerran kortti poistuu kokonaan valikoimasta. 

Yläpalkissa on nyt neljä Unelmalaatikon linkkiä:
Unelmalaatikko, tulee tälle sivulle, jota nyt luet.
Ajanvaraut siirtää sinut Velloon ajanvarauskalenteriini.
Kaupasta taas voit ostaa Unelmakortti -lahjakortteja, sekä 3x rentokortti & 6x rentokortti -sarjakortit.
Ja viimeisenä Unelmalaatikon instagram. 

Tervetuloa Unelmalaatikkoon! Toivottavasti tapaamme pian. 
t. Vauvahieroja PetraAJANVARAUS ONNISTUU TÄSSÄ: