Maksuttomat Mary Kay hemmottelut

 *Kaupallinen yhteistyö: Petra, Itsenäinen Mary Kay Ihonhoitokonsultti

Kaipaatko hetken aikaa itsellesi tai haluaisitko rutiineihin luksusta? Ehkä suunnittelet iltaa ystävien kanssa tai kaipaat ohjelmaa yllätysjuhliin tai polttareihin?

Itsenäisenä Ihonhoitokonsulttina tarjoan asiakkailleni maksutta ihonhoitohemmotteluja Mary Kayn laadukkailla ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteilla. Ihonhoitohemmotteluissa opitaan hiukkasen ihonhoidosta ja kaikki osallistujat saavat kokeilla juuri omalle ihotyypilleen sopivia ihonhoitotuotteita.

Mary Kay tarjoaa viisi erilaista ihonhoitosettiä, joita voidaan täydentää esimerkiksi seerumeilla, syväpuhdistavalla aktiivihiilinaamiolla tai erilaisilla kosteuttavilla naamioilla ja kuorinnalla. Syyskuussa saimme sertifioidun luonnonkosmetiikka tuoteperheen, jonka tuotteita voi käyttää yhdessä kokonaisuutena sekä erikseen täydentämään muita ihonhoitosettejämme.

Tervetuloa ihastumaan itseesi ja ihoosi!Ihonhoitohemmottelu 3-6 osallistujaa n. 1h
Hemmottelussa osallistujat saavat kokeilla omalle ihotyypilleen sopivaa ihonhoitosettiä sekä ihonhoitoatäydentäviä tuotteita, kuten naamioita. Hemmottelun päätteeksi jokaiselle etsitään oikean sävyinen suojavoide. Hemmottelun emäntä huomioidaan emännänlahjalla, kun osallistujia on vähintään 3. 
 
Ihonhoitohetki 1-2 osallistujaa n. 45min
Ihonhoitohetkessä tutustutaan ihonhoitosetteihin ja etstiään oikean sävyinen suojavoide. 

Meikkihetki 1-2 osallistujaa n. 2h
Meikkineuvonnassa opetellaan yhdessä kasvonpiirteiden korostusta ja varjostusta meikin avulla sekä huuli- ja silmämeikkiä rajauksen teosta helppoon arkimeikkiin tai juhlavaan iltameikkiin. Asiakastoteuttaa meikin itse, konsulttina opastan. 
🎀 Keväällä 2021 etsin malleja Meikiportfoliooni ennen ja jälkeen kuviin! Kuvauksen kanssa meikkineuvonnan kesto n. 2h. Meikkiportfolio tulee asiakkaiden katseltavaksi ihonhoitohemmotteluihin. Kuvat julkaistaan someen vain asiakkaan luvalla. 

*online Ihonhoitohetki 1-3 osallistujaa n. 45min
*online Meikkihetki 1-2 osallistujaa n. 1h
*online Ihonhoitohetkeen ja *online Meikkihetkeen lähetän testerit etukäteen postitse ja sovitaan videopuhelu noin viikon päähän postituksesta. Tuotteet testataan videopuhelun aikana. Emännänlahja voimassa myös *online Ihonhoitohetkissä, kun osallistujia on 3.

Emännänlahja
Kutsumalla 2-5 ystävääsi hemmotteluun kanssasi, saat minulta pienen lahjan tai lahjakortin.

Kaikkiin hemmotteluihin sisältyy ennakkoanalyysi ihonhoidon tarpeista sekä jälkiseuranta.


Kerro ajanvaraustoiveesi sekä yhteystietosi ajanvaraussivun kommenttikenttään, niin varataan sinulle hetki hemmottelua yksin tai ystävien kanssa! (kommentteja ei julkaista)

AJANVARAUSSIVULLE

Jos sinulla on jo oma itsenäinen Mary Kay ihonhoitokonsultti, hän huolehtii sinusta mielellään.