Ajanvaraus maksuttomiin Mary Kay -hetkiin!

  *Kaupallinen yhteistyö: Petra, Itsenäinen Mary Kay Ihonhoitokonsultti Kaipaatko hetken aikaa itsellesi tai haluaisitko rutiineihin luksusta? Ehkä suunnittelet iltaa ystävien kanssa ja kaipaat ohjelmaa yllätysjuhliin tai polttareihin?

Varaa arjesta hetki aikaa itsellesi yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Maksuttomat Mary Kay ihonhoitohetket & meikkihetket toteutuvat livenä meillä tai teillä tai *Online videopuhelun välityksellä. 

Aikoja tarjolla arkena aina klo 10-14. Iltapäivä-, ilta- & viikonloppuvaraukset sovitusti. Ihonhoitohetki voidaan räätälöidä myös isommilleryhmille kuten polttariporukoille sekä työhyvinvointitapahtumiin.

IHONHOITOHETKI ryhmille 3-6 osallistujaa n. 1h
IHONHOITOHETKI 1-2 osallistujaa n. 45min
MEIKKIHETKI 1-2 osallistujaa n. 2h
*Online IHONHOITOHETKI 1-3 osallistujaa n. 45min
*Online MEIKKIHETKI 1-2 osallistujaa n. 1h

Jätä ajanvaraustoiveesi kommentoimalla sivun alareunaan pvm & klo & puh.
Soitan varausvahvistuksen ja teen lyhyen ihoanalyysin ennen ihonhoitohetkeä.  
(En julkaise kommentteja.)

Itsenäisenä Ihonhoitokonsulttina tarjoan ihonhoitohetkiä, joissa pääset kokeilemaan Mary Kayn laadukkaita ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteitta. Ihonhoitohetkissä opitaan hiukkasen ihonhoidosta, miksi ja miten kannattaa ihoa hoitaa ja osallistujat saavat kokeilla juuri omalle ihotyypilleen sopivia ihonhoitotuotteita.

Tervetuloa ihastumaan itseesi ja ihoosi!


Ihonhoitohetki 3-6 osallistujaa n. 1h & Ihonhoitohetki 1-2 osallistujaa n. 45min
Ihonhoitohetkessä osallistujat saavat kokeilla omalle ihotyypilleen sopivaa ihonhoitosettiä sekä ihonhoitoatäydentäviä tuotteita, kuten naamioita. Lopuksi jokaiselle etsitään oikean sävyinen suojavoide. Emäntä huomioidaan emännänlahjalla, kun osallistujia on vähintään 3. 

Meikkihetki 1-2 osallistujaa n. 2h
Meikkihetkessä opetellaan yhdessä kasvonpiirteiden korostusta ja varjostusta meikin avulla sekä huuli- ja silmämeikkiä rajauksen teosta helppoon arkimeikkiin tai juhlavaan iltameikkiin. Asiakastoteuttaa meikin itse.


*online Ihonhoitohetki 1-3 osallistujaa n. 45min
*online Meikkihetki 1-2 osallistujaa n. 1h
*online Ihonhoitohetkeen ja *online Meikkihetkeen lähetän testerit etukäteen postitse ja sovitaan videopuhelu noin viikon päähän postituksesta, aikaa tottakai sovitellaan niin että jokainen on saanut omat testerinsä. Tuotteet testataan videopuhelun aikana. Emännänlahja voimassa myös *online Ihonhoitohetkissä, kun osallistujia on 3.

Emännänlahja
Kutsumalla 2-5 ystävääsi hemmotteluun kanssasi, saat minulta pienen lahjan tai lahjakortin.

Kaikkiin hemmotteluihin sisältyy ennakkoanalyysi ihonhoidon tarpeista, jotta osaan valita mukaani testerit juuri sinulle sekä vieraillesi sekä jälkiseuranta.

Kaikki tuotekokeilut ihonhoito- ja meikkihetkissä ovat maksuttomia. Huolehdin testereideni huolellisesta puhdistuksesta, enkä koske asiakkaisiin - opastan miten päivittäinen ihonhoito toteutetaan, näin tiedät miten tuotteita käytät uudestaan itsenäisesti kotona. Samoin meikkihetkissä opastetaan ja annetaan vinkkejä, mutta teet meikin täysin itse, jotta osaat sen toistaa uudelleen kotonakin. Halutessasi voit jopa käyttää kasvomaskia koko tapaamisen ajan, ja kokeillaan ihonhoitotuotteet vain kämmenselälle.

Kerro ajanvaraustoiveesi sekä yhteystietosi kommenttikenttään, niin varataan sinulle hetki hemmottelua yksin tai ystävien kanssa! (kommentteja ei julkaista)

Jos sinulla on jo oma itsenäinen Mary Kay ihonhoitokonsultti, hän huolehtii sinusta parhaiten.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !